مطلب آزاد

اخبار و رویداد های کسب و کار ها

مطلب آزاد

اخبار و رویداد های کسب و کار ها

  • ۰
  • ۰

موتور برق نیز مانند همه وسایل دیگری که توسط انسان مورد استفاده قرار می گیرند، بعد از مدتی در عملکرد آن اختلال ایجاد و خراب می شود.  موتور برق از جمله وسایل تامین کننده برق در مواقع اضطراری می باشد. این دستگاه بر اساس نوع سوخت مصرفی در انواع مختلفی وجود دارد که متداول ترین آنها موتور برق بنزینی است. این نوع موتور برق از محبوبیت بسیاری در بین مصرف کنندگان برخوردار می باشد، چرا که دسترسی به سوخت آن نسبت به انواع دیگر آسان تر است.

در هنگام تهیه این دستگاه بهتر است انواعی که از تکنولوژی ساخت بالایی برخوردارند و از برند معتبری که احتمال خراب شدن آنها کمتراست، تهیه شوند. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با معایب احتمالی موتور برق آشنا نماییم و دیگر نیازی به صرف هزینه های زیاد نباشد.

عیب یابی موتور برق بنزینی

عیب یابی دستگاه موتور برق

با وجود این که دستگاه های موتور برق به نحوی طراحی شده اند که علاوه بر تحمل بالا، سازگار با شرایط مختلف از لحاظ محیطی و کاری می باشند، اما این دستگاه ها هم مانند دیگر دستگاه های صنعتی دچار اختلالاتی می شوند که باید علت آنها بررسی و مرتفع گردند. در ادامه به برخی از این اختلالات و دلایل آنها می پردازیم:

استارت نخوردن دستگاه

استارت نخوردن موتور برق به دلایل ذیل می باشند که عبارت اند از:

موتور دستگاه گریپاژ نموده و دچار عیب شده است.

سطح روغن موتور کم می باشد.

عدم وجود سوخت کافی در مخزن سوخت دستگاه

عدم استفاده از سوخت مناسب دستگاه

ماندن بلا استفاده سوخت در دستگاه و عدم استفاده از آن

بسته شدن دریچه کاربراتور

وجود مشکل در باتری دستگاه

بسته بودن شیر سوخت، اهرم ساسات یا سوییچ قطع کن

امکان مسدودی در فیلتر هوا

کثیفی سر شمع

عدم استفاده دستگاه در محیط مناسب

روشن شدن دستگاه برای چند ثانیه و سپس خاموشی

وجود بار یا فشار بیش از حد بر دستگاه

کم یا بیش از اندازه بودن سطح روغن موتور دستگاه

اختلال در موتور

مشکل در بخش برق

مشکل در خازن

عیب در کاربراتور

اختلال در باتری و یا نیاز به شارژ مجدد آن

کشیده نشدن اهرم ساسات

 مسدودی فیلتر هوا

کثیف شدن شمع موتور

 

نوسان در توان دستگاه

مشکل در موتور و بخش برق

بار بیش از اندازه

کثیفی فیلتر هوا

نشت سوخت

پوشیده شدن آب بندها

پاره یا ساییده شدن شیلنگ بنزین

خرابی کاربراتور

خارج شدن دود زیاد از موتور

استفاده از سوخت نامناسب، استفاده از روغن موتور نامناسب و زیاد بودن سطح آن بیش از حد معمول، خرابی آب بندهای مخزن روغن و نشتی آن از مخزن روغن، از بین رفتن آب بند گاید سوپاپ موتور، شکسته شدن رینگ پیستون و نشتی روغن به سر پیستون، مافلر اگزوز دچار کربن گرفتگی شده باشد. علاوه بر این مشکلاتی مانند گریپاژ کردن مکانیسم استارت دستگاه، گریپاژ کردن موتور و پاره شدن کابل استارتر نیز می تواند باعث ایجاد این مشکل شود.

برق ندادن دستگاه

در صورتی که دستگاه برق تولید نمی کند یکی از موارد زیر را باید مورد بررسی قرار دهید. خرابی کلید محافظ بار، اتصال نادرست پریز به موتور برق یا اتصال کوتاه در کلید محافظ موتور دستگاه می توان باعث اینجاد این مشکل شود.

عیوب رایج در مورتور برق

راه های جلوگیری از اختلال در موتور برق

برای حفظ راندمان موتور برق باید برنامه ای منظم برای نگهداری و تعمیر برای آن داشته باشید. از جمله این موارد می توان به تعویض منظم روغن موتور و فیلتر هوای دستگاه و بررسی شمع موتور و تمیز کردن آن اشاره نمود. چک لیست های دوره ای برای سرویس و نگه داری دستگاه کمک می کند در صورت بروز مشکل قبل از این که به قسمت های دیگر دستگاه آسیب وارد شود آن را برطرف کنید.

برای این که از آسیب رسیدن به موتور برق بنزینی پیشگیری کنید باید مرتب سیم پیچی ها و اتصالات آن را بررسی کنید. قبل از روشن کردن دستگاه میزان سوخت و روغن دستگاه را بررسی کنید. سوخت را برای مدت زمان طولانی در موتور برق نگه داری نکنید. مخزن سوخت را بررسی کنید تا در صورت بروز نشتی آن ر ابرطرف کنید چرا که نشتی سوخت در موتور برق بنزینی باعث آتش و انفجار می شود. برای ایمنی بیشتر همیشه در کنار موتور برق کپسول آتش نشانی نگه دارید تا در صورت بروز حادثه بتوانید در کوتاه ترین زمان ممکن از بروز خسارت های بیشتر پیشگیری کنید.

  • ۰۰/۰۹/۰۸
  • ario asadi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی